castellano | castellano | propol-mel a facebook

Ingredientes en els productes Propol-Mel

Relació de materias primas usades en els productes de pròpolis Propol-Mel amb explicació de l'origen i la funció.

  • Àcid cítric: obtingut a partir del suc de la llimona o de la taronja. Aromatitzant, conservant i antioxidant.
  • Àcid làctic: S'obté de la fermentació làctica del sèrum de la llet. S'usa per regular el pH i amotllar-lo al de la pell.
  • Àcid sòrbic: Conservant d'ús alimentari.
  • Oli d'ametlles: S'obté de les ametlles dolces. Nutritiu i per a pells delicades.
  • Oli de coco: Procedent del cocoter (Cocos nucifera). És emol·lient i nutritiu.
  • Oli de jojoba: S'obté de la llavor de l'arbust de Califòrnia i Mèxic Buxus chinensis. Hidratant i nutritiu.
  • Oli de karité: Extret del fruit del Butyrospermum parkii arbre d'Àfrica central. És molt hidratant i balsàmic.
  • Oli d'hipèric: s'obté per maceració de l'hipèric en oli d'oliva. És relaxant i calmant.
  • Oli d'oliva i d'oliva arbequina ecològic: Oli verge d'extracció en fred. Nutritiu, hidratant i regenerador cel·lular.
  • Oli d'onagra: molt ric en àcids grassos essencials
  • Oli de rosa mosqueta: extret de les llavors de la planta chilena. Té moltíssimes propietats cosmètiques.
  • Oli esencial d'encens bio: Obtingut de la destil·lació al vapor de l'escorça d'un arbre (Botswellia serrata).
  • Oli essencial de l'arbre del te: Obtingut de la destil·lació al vapor de les fulles d'un arbust originari d'Austràlia (Melaleuca alternifolia). És un poderós antisèptic.
  • Oli essencial de lavanda: Obtingut per destil·lació de la Lavandula angustifolia. Antisèptic, cicatritzant i relaxant.
  • Oli essencial de llimona ecològic: Obtingut per pressió en fred de la pell de llimona. Molt ric en vitamina C i carotens.
  • Oli essencial de pal de rosa bio: obtingut per destil·lació al vapor de l'arbre brasileny pal de rosa (Aniba rosaedora). Aquest arbre s'ha explotat sobremanera. Només amb un cultio bio es garanteix que no es destruirà la selva amazònica per obtenir aquest oli essencial.
  • Alcohol etílic o etanol obtingut de la fermentació dels sucres de diferents vegetals (raïm, remolatxa, canya de sucre) i posterior destil·lació. És la base de molts extractes i tintures. Serveix per obtenir els principis actius de les plantes.
  • Aloe vera: obtingut de la part interna de les fulles de l'aloe, regenerador i cicatritzant.
  • Caolí: argila blanca molt pura. Juntament amb el carbonat càlcic és la base de moltes pastes dentals.
  • Carbonat càlcic: mineral que es troba en estat natural, actúa com a poliment dental.
  • Cera d'abelles: És la secreció d'unes glàndules de l'abdomen de les abelles. S'usa com emol·lient, espessidor, cicatritzant i per donar brillantor.
  • Cera candelilla: S'obté del tronc de l'arbust Euphorbia antysphilitica. Usat per donar consistència.
  • Cera carnauba: És la cera natural més dura. S'obté de les fulles d'una palma del Brasil, Carnauba cerifera. S'usa, juntament amb altres ceres vegetals, per donar consistència.
  • Cetyl alcohol: és una cera vegetal emolient (dona cos a les cremes).
  • Diacetato-glutamato sódico: és un agent quelant. És deriva dels aminoàcids i captura la cal de l'aigua falicilant que es dissolgui el sabó.
  • Decyl glucoside: Mitjançant la hidròlisi de les llavors del blat i del blat de moro s'obtenen sucres, que reaccionen amb els àcids grassos del coco formant aquest tensioactiu o detergent, que es dissol completament al medi ambient i no és agressiu per a la nostra pell.
  • Extracte d'àloe ecològic obtingut per maceració hidroalcohòlica de l'Aloe barbadensis. Hidrata i regenera la pell i les genives.
  • Extracte de farigola (Thymus vulgaris): És un gran desinfectant.
  • Extracte de gingebre (Zingiber officinalis): Planta asiàtica de la qual s'aprofita el rizoma. Antisèptic.
  • Extracte de llantén: Procedent de la maceració en aigua i alcohol del Plantago lanceolata. Té propietats expectorants.
  • Extracte de sàlvia (Salvia officinalis): Antiespasmòdic i antisèptic. Blanquejador dental.
  • Gliceril estereat: és una cera vegeat que serveix per emulsificar els olis amb l'aigua.
  • Glicerina: obtinguda en la saponificació dels olis. S'usa per suavitzar la pell.
  • Goma xantana: Goma natural obtinguda de la fermentació de cultius del bacteri Xanthomona
    campestris
    . Espessidor i estabilitzant.
  • Manitol: s'obté del sucre simple manosa. És un edulcorant dietètic.
  • Mel: L'obtenen les abelles del nèctar de les flors, i l'emmagatzemen en els panales del rusc. S'usa per les seves virtuts medicinals, nutritives i suavitzants (aquesta última propietat només cosmètica).
  • Pectina: Procedent de la pell dels cítrics, seca i reduïda a pols. És un espessidor.
  • Pròpolis pur d'alta qualitat.
  • Noni ecològic: de la planta del noni s'obtenen olis per maceració en coco de les seves parts (fulles, flors, fuita, llavors).
  • Sal comuna: S'usa com espessidor.
  • Sirop de blat: btingut de la farina de blat mitjançant hidròlisi per enzims naturals. Edulcorant.
  • Suc concentrat de llimona: S'afegeix als complements alimentaris per la seva aportació en vitamines i la seva acció antisèptica.
  • Suc concentrat de poma: blanquejant dental natural.
  • Suc concentrat de saüc: S'obté de la pressió en fred i posterior concentració dels fruits del Sambucus nigraS'utilitza per alleujar els problemes pectorals, i estimula la sudoració.
  • Vitamina E (tocoferol): S'obté de l'oli de germen de blat. Evita l'oxidació dels àcids grassos.
productos naturales con própolis propol-mel
propol-mel productos de própolis
propolis natural apicultura respetuosa

| Español | Català | Comprar | Contacte | Distribució | Ingredients emprats | Enllaços | Les abelles | Productes del rusc |
| Què és el pròpolis | Pròpolis i qualitat | Processat del pròpolis | Tintura | Caramels | Xarop | Spray bucal | 100% natural |
| Crema facial | Crema de mans | Loció corporal | Stick labial | Xampú | Gel de bany | Sabó corporal | Dentifrici | Ungüent |

La informació continguda en aquestes pàgines no ha estat elaborada amb la intenció de reemplaçar el consell del seu metge o professional de la salut. Les dades i opinions que apareixen en aquesta pàgina tenen una finalitat únicament informativa. No es pretén prevenir, diagnosticar, tractar o curar cap malaltia.

977610578 | www.propolisnatural.es | info@propolisnatural.es
© 2010 Nadiprana S.L., propietària de la marca Propol-mel. Registre Sanitari 21.22071/T.
APB Internet, páginas web y visitas virtuales